Web Analytics Made Easy - Statcounter

به کزارش خبرنگار گروه دانشگاه علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشست روز دانشجو که عصر امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار ش بیان کرد: ۶۸ سال پیش اتفاق ضد استبدادی علیه رژیم وقت و ضد استکباری در دانشگاه تهران اتفاق افتاد.

وی افزود: اگر ما ۱۶ آذر را هر سال گرامی می‌داریم به خاطر حفظ و یاد خاطره شهدای دانشجو و یادآوری مسئولیت دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی با اینکه جهانی شدن ایران و غرب متفاوت است؛ افزود: ما به دنبال جهانی شدیم هستیم، در نتیجه اعتقاد داریم مستضعفان در جهان حاکم خواهند شد؛ اما غرب به دنبال استثمار ضعیفان جهان است.

شهردار تهران بیان کرد: ایران با غرب در رقابت است که این پایانی ندارد. هر دو نیز ابزار متفاوت خود را دارند. علم یکی از مهم ترین مولفه های حق بوده که این جا اهمیت دانشجویان در این رقابت نابرابر مشخص می‌شوند.

وی با اشاره به حق آزادی اظهار کرد: آزادی، عدالت و حق از مبانی جدی انقلاب اسلامی است. در نتیجه در حال حاضر باید در مقابل تمامی زشتی‌های جامعه و بی عدالتی ها ایستادگی کرد. البته برخی افراد نیز نمی خواهند برای پیشرفت و برقراری عدالت هزینه کنند.

زاکانی گفت: ۱۶ آذر امسال پیام ویژه ای دارد و آن این است که ما نیازمند مبارزه با فقر و فساد در کشور هستیم.

شهردار تهران در حال حاضر جامعه نیاز به جهاد و امید آفرینی دارد و در جهان اسلام یاور ضعیفان در جهان باشد. البته جبهه سازی و گسترش آن در خدمت اهداف انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: جبهه سازی نیز باید به صورت نوین انجام شود تا بدون اینکه پای کسی بلرزد حرف حق را در مقابل استکبار بزند.

زاکانی با اشاره به مطالبات دانشجویان از شهرداری تهران بیان کرد: تهران امروز دچار نقصان و عیوبی بسیار بوده که علتش بی توجهی به کالبد شهر است.

شهردار تهران اظهار کرد: تهران در حوزه شهرسازی و معماری شخصیتی مجهول دارد و این موضوع به علت بی توجهی مسئولان گذشته به بخش نرم افزارهای این شهر است.

وی افزود: ترافیک و حمل و نقل در تهران به علت نبود زیر ساخت ها است. ۳هزار واگن مترو نیازمند هستیم ولی تنها نیمی از این مقدار را در اختیار داریم.

زاکانی با تاکید بر اینکه شهرداری نهاد خدمت گذار به مردم است، گفت: نارضایتی مردم از شهرداری به علت این است که نقصان های وجود دارد که در حال مرتفع کردن این مشکلات هستیم.

شهردار تهران بیان کرد: شهرداری محتاج ارتباط با دانشگاه، نخبگان علمی و دانشجویان است. توسعه علم وفناوری در تهران در گرو همکاری شهرداری و دانشگاه است.

وی اظهار کرد: تهران حدود ۱۳ میلیون جمعیت روزانه دارد که برای مدیریت آنها باید از علم نخبگان دانشجویی استفاده شود.

زاکانی با اشاره به انتقاد دانشجویان از رفتار نادرست ماموران شهرداری با دستفروشان گفت: این موضوع برای ماه های پیش و مدیریت سابق بوده است. در مدیریت جدید چنین اتفاقاتی نخواهد افتاد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: جمع آوری معتادان از سطح شهر کار چند ساعت است؛ اما باید برای بهبود کامل این افراد باید سال‌ها وقت صرف کرد.

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1121144 برچسب‌ها علیرضا زاکانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند