Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران-دکتر مجیدتوکلیان، مدیر طرح پژوهشی واحد غرب دانشگاه آزاد تهران طی مصاحبه ای درباره قرار داد دانشگاه  آزاد با شرکت فولاد توضیحاتی ارائه کرد که در زیر می آید: با سلام خدمت شما و تشکر از اینکه در این مصاحبه شرکت فرمودید. لطفا ضمن معرفی خودتان، بفرمایید در قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه اصفهان چه مسئولیتی بر عهده شما قرار داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عرض سلام و احترام، مجید توکلیان، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب هستم و از سال 1388 افتخار همکاری با این واحد دانشگاهی را دارم. بواسطه فعالیت­های صنعتی که از سال 1383 دارم، و با توجه به نقش مهم ارتباط صنعت و دانشگاه در رفع نیازهای جامعه، کمبودها و مشکلات و تاثیر آن بر پیشرفت و خود کفایی کشور، و همچنین بر اساس سیاست­های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر افزایش درآمدهای غیرشهریه­ای و حرکت به سمت دانشگاه­های با رویکرد حل مسائل صنعت و جامعه، لذا در طول مدت همکاری با واحد دانشگاهی تهران غرب جهت اخذ پروژه های پژوهشی – صنعتی بارها و بارها با برگزاری جلسات با ارگان­های مختلف، ارائه پروپوزال و انجام بازدید­های فنی، تمام تلاش خود را به عنوان یک عضو کوچک دانشگاه جهت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت انجام داده­ ام. البته لازم است اشاره کنم این فعالیتها با  حمایتهای معاون پژوهشی وقت و همچنین رئیس محترم دانشگاه، خانم دکتر داداندیش، انجام شده است. در خصوص قرارداد با مجموعه فولاد مبارکه، پس از تایید پروپوزال فنی ارائه شده توسط بنده، به عنوان مدیر داخلی طرح پژوهشی، در قالب دستور کار اول (ذیل قرارداد مذکور)، افتخار دارم با همکاری یک تیم 8 نفره متشکل از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واحد تهران غرب و مشاوران خبره صنعتی طرح مذکور را، علیرغم تمام مشکلات حاشیه ­ای و پیچیدگی­های فنی، پس از 2 سال با موفقیت و کسب رضایت کارفرما به اتمام برسانم.



همانطور که مستحضرید، بدنبال ارائه گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از شرکت فولاد مبارکه، مطالبی در خصوص قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز مطرح شد. لطفا  از نحوه برقراری ارتباط و آشنایی با شرکت فولاد مبارکه بفرمایید و در خصوص انعقاد قرارداد فیمابین دانشگاه با آن واحد صنعتی توضیح دهید؟


در پاسخ به این سوال باید عرض کنم در خرداد ماه سال ۱۳۹۸ و بر اساس درخواست­های طرح­های پژوهشی (RFP) موجود بر روی وبسایت رسمی شرکت فولاد مبارکه، پروپوزال پژوهشی-صنعتی برای یکی از درخواست های اعلام شده در زمان مقرر ارائه شد. با توجه به ماهیت صنعتی بودن درخواست، لذا جهت شفاف تر شدن موضوع نیاز به انجام بازدید میدانی از محل کارخانه توسط یک تیم فنی ضروری بود، لذا این بازدید در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۸ توسط یک تیم فنی سه نفره (متخصصان خبره) از مجموعه آهک سازی فولاد مبارکه، به همراه برگزاری جلسات فنی با کارشناسان و مدیران ذیربط مجموعه انجام شد.

بر اساس بازدید انجام شده و بدنبال برگزاری جلسات مذکور، پروپوزال اصلاح شد و در تاریخ ۱۰/۶/۱۳۹۸ مجددا به شرکت فولاد مبارکه ارسال شد. با عنایت به بازخورد مثبت دریافت شده از همکاران شرکت فولاد مبارکه و جهت بهره­مندی سایر اعضا محترم هیئت علمی واحد و دانشجویان پر انگیزه، مقرر شد قرارداد اعتباری به مبلغ یک میلیارد تومان و به مدت ۳ سال جهت ارائه خدمات دانش بنیان، انجام پروژه­های تحقیقاتی و خدمات مشاوره­ای و آزمایشگاهی با شرکت فولاد مبارکه منعقد شود. شایان ذکر است این قرارداد صرفا اختصاص اعتبار برای مدت زمان مشخص به این واحد دانشگاهی بوده و الزام و تعهدی برای شرکت فولاد مبارکه جهت هزینه کرد کل اعتبار را شامل نمی شود. ضمنا این قرارداد بر اساس دستورالعمل­های مرسوم و مورد تایید بخش­های ذیصلاح شرکت فولاد مبارکه تنظیم شده است، که عینا با  سایر دانشگاه ها (از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و ...) نیز  به همین صورت قراردادهای اعتباری منعقد شده است.



لطفاً در خصوص نحوه اجرای طرح و زمان شروع قرارداد نیز توضیح دهید؟



باید یادآور شوم که اصولا در این نوع قراردادها روال کار به این صورت است که پس از ارسال پروپوزال­های ارائه خدمات پژوهشی، در صورت تایید واحد ذیربط در شرکت فولاد مبارکه، مراتب به صورت دستور کار به واحد­های دانشگاهی ابلاغ می­ گردد. در همین راستا پروپوزال نهایی، در مهرماه ۱۳۹۸ برای شرکت فولاد مبارکه  ارسال  و دستور کار اول بر مبنای پروپوزال نهایی، در آبانماه ۱۳۹۸ به واحد تهران غرب ابلاغ شد.

زمان دستور کار اول ۶ ماه لحاظ شده بود که با توجه به شرایط شیوع کرونا حین پروژه و پیچیدگی­های طرح صنعتی-پژوهشی، که ذاتا این گونه طرح­ها را غیر قابل پیش بینی می­کند، لذا انجام کلیه تعهدات پروژه و رسیدن به نتیجه مطلوب ۲ سال به طول انجامید.



از فعالیت ها و عملکرد تیم اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در روند اجرای قرارداد بفرمایید؟



در طی این ۲ سال اهم موارد انجام شده به شرح ذیل می­باشد:

1- در طی انجام پروژه ۳ نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مکانیک واحد تهران غرب در کنار مشاوران با تجربه صنعتی جهت انجام پروژه در محل آزمایشگاه پژوهشی گروه مکانیک در ساختمان دانشکده فنی و مهندسی فعالیت داشتند.

2- همچنین انجام بازدید و دیتابرداری میدانی توسط ۲ نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مکانیک واحد تهران غرب در دو مقطع از سایت فولاد مبارکه به مدت یک هفته در هر مقطع انجام شد.

3- شایان ذکر است از سوی دانشگاه، 5  عدد گزارش مفصل، مطابق پروپوزال مصوب ارائه شد که با عنایت به صنعتی بودن طرح مذکور، بررسی گزارشات با حساسیت بیشتر انجام و در نهایت مورد تایید کارفرما قرار گرفت.

4- چندین جلسه بصورت مجازی و حضوری با تیم فنی کامل در محل شرکت فولاد مبارکه جهت ارائه نتایج به کارفرما برگزار شد

5- شایان ذکر است که در مدت اجرای قرارداد، دو مقاله حاصل از طرح مذکور به شرکت فولاد مبارکه ارائه شد.


از نحوه پذیرش پروپوزال پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از میان سایر طرح ها و پروپوزال های پژوهشی ارسالی به شرکت فولاد مبارکه اصفهان توضیح دهید؟



ذکر این نکته حائز اهمیت است که در راستای انعقاد قرارداد اعتباری این واحد دانشگاهی با شرکت فولاد مبارکه اصفهان، و بر اساس اعلام نیاز­های پژوهشی معاونت تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه بر روی وبسایت این شرکت، تعداد زیادی پروپوزال پژوهشی از طرف بنده و همکاران محترم واحد تهران غرب برای شرکت فولاد مبارکه ارسال شد، که با وجود صرف وقت و تلاش زیاد اساتید و دانشجویان، یک پروپوزال از میان پروپوزال های ارسالی، از طرف مجموعه شرکت فولاد مبارکه، جهت عقد قرارداد پژوهشی - صنعتی، مورد تایید قرار گرفت، که نشان دهنده پایبندی هر دو مجموعه به انجام کار در مسیر قانونی و در جهت حل مشکلات آن مجموعه می باشد.



در خاتمه این مصاحبه اگر مطلب ناگفته ای  هست که لازم می دانید به آن اشاره شود بفرمایید.



 در پایان لازم است تاکید کنم، این مطالب صرفا جهت ممانعت از تضییع حق و حقوق جامعه دانشگاهی و خاصه جلوگیری از ایجاد و گسترش فضای یاس و نا امیدی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، شامل اساتید، دانشجویان، مدیران و کارکنان در انعقاد قراردادهای پژوهشی با نهاد ها و سازمان­های مختلف و شفاف شدن جزئیات انعقاد قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه اصفهان برای مخاطبان محترم انجام شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: واحد تهران غرب تحقیق و تفحص دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب واعظی فولاد مبارکه داداندیش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب شرکت فولاد مبارکه اصفهان انعقاد قرارداد واحد دانشگاهی دستور کار انجام شده ارائه شد انجام شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود